kursimit të energjisë

Ajo ngadalëson humbjen e nxehtësisë e cila rezulton në shpëtimin e gazit!

More Info

REZISTENCA

Materialet me cilësi të lartë e bëjnë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme

BLERË TANI

Cfare po prisni? Kliko këtu për të blerë atë me çmime unike !!!

More Info

Bojë poliestër pluhur

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poliestër është një material shumë elastik dhe ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj agjentëve fizikë dhe kimikë.

Bojra me pluhur përdoret gjerësisht në shumë fusha të tilla si industria dhe arkitektura ku kërkohet mbrojtja e metaleve.

 

 

fletë pre-veshura

lamiera prerivestita

Fleta e para-veshur është bërë nga një shtresë e fletës së galvanizuar të veshur me film PVC ose polimere të tjera që garantojnë rezistencë ndaj agjentëve atmosferikë.

Avantazhet në cilësi

Materiali mund të kënaqë më mirë elemente si dizajni, bukuria dhe rezultatet
Veshje uniforme (cilësi më e lartë dhe uniformitet në krahasim me produktin që rezulton nga mbishkrimi)
Veshje jep një pamje shumë të këndshme dhe porozitet në produkt
Rezistencë shumë e lartë ndaj degradimit dhe ndryshkut
Qëndrueshmëri (zvogëlon mundësinë e gërvishtjeve)

Çelik të riciklueshëm

riciclaggio metallo

Çeli është një material i gjelbër. Në fakt, ndryshe nga plastika, është e riciklueshme në përqindje afër 100% pa humbje të cilësisë!!!

 

na kontaktoni