Kabinete dhe raftet

Ne prodhojmë rafte dhe lloje të ndryshme të kabineteve me ngjyra të ndryshme. Ne kemi në dispozicion:

Dollap me rafte

Dollap me rafte ,shumë fleksibël: përdorur si një raft këpucësh, qilar, raft librash. Disa kanë përdorur gjithashtu për të ruajtur dru dhe motorë !!!

dollap për fshisave

Dotato di uno spazio di archiviazione speciale per scopa e secchio. Rekomandohet për ruani hapësirën në shtëpi.

dollap për rroba

E dobishme në kompani dhe dyqane ku kërkohet ndërrimi i rrobave.

Zyra kabinetet

E dobishme për ruajtjen e dokumenteve

Raftet

Shumë e dobishme kudo, në depo, në garazh, në ballkon për të ruajtur vazo ...

Të gjitha prodhimet tona janë gjithashtu të përshtatshme për përdorim në natyrë

Ne gjithashtu ofrojmë mundësinë për të bërë objekte me porosi !!!

na kontaktoni