derë për matësat

Përdoret për mbrojgazit dhe ujit metra, të ekspozuar ndaj fëlliqur, veshin dhe vandalizëm.

Ajo ka një formë klasike, të thjeshtë dhe funksionale.

shitur disassembled për të ruajtur hapësirën në depo tuaj.

Ne gjithashtu ofrojnë mundësinë për të krijuar objekte me porosi !!!

na kontaktoni