Rreth Nesh

Eurosteel S.r.l. Abruzzo është një prodhues i produkteve thermohydraulic dhe strukturave metalike që nga viti 1957.

Ne i detyrohemi Luigi Puglielli suksesin që sot e dallon kompaninë Eurosteel S.r.l.

Ai është ai që, në fund të pesëdhjetat, ka filluar prodhimin, krijimin e vetë në nivel kombëtar.

Angazhimi, përcaktimi, aftësitë janë fjalët kyçe me të cilat ai ka qenë në gjendje të mbajë kompaninë e vet gjatë viteve.

Me këtë përvojë të pasur dhe profesionale, Guido Puglielli ka rinovuar makinën e tij, duke lëvizur nga manual për sisteme të automatizuar dhe shumë fleksibël të prodhimit.

Përveç përditësimit të vazhdueshëm të sistemeve të prodhimit, menaxhimit punëson personel të kualifikuar.

Të gjitha të motivuar për të arritur një qëllim të përbashkët:

Kënaqësinë e plotë të klientit nëpërmjet ofertës së produkteve cilësore me çmime të arsyeshme.

Ne jemi të Pratola Peligna(AQ) 67035 in Via Palazzo n°35
Eurosteel S.r.l. P.IVA 01823430663

Email: info@eurosteelsrl.com