Bojë poliestër pluhur

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poliestër është një material shumë elastik dhe ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj agjentëve fizikë dhe kimikë.

Bojra me pluhur përdoret gjerësisht në shumë fusha të tilla si industria dhe arkitektura ku kërkohet mbrojtja e metaleve.

 

 

Posted in Senza categoria.