кои сме

Eurosteel S.r.l. Тоа е италијански производител на метал кабинети и thermohydraulic производи од 1957 година.

На Луиџи Пуљили му должиме на успехот што денес ја разликува компанијата Еуростил С.Р.

Тоа е тој кој во доцните педесетти, започна производството, да се етаблира на национално ниво.

Посветеноста, определбата, вештините се клучни зборови со кои тој бил во можност да ја носи својата компанија во текот на годините.

Со такво богатство на искуство и професионализам, Гвидо Puglielli ги обнови своите машини, движејќи се од рачно да се автоматски и високо флексибилни системи за производство.

Во прилог на континуирано ажурирање на системи за производство, управување го прави користењето на високо квалификуван персонал.

Сите мотивирани да ја постигнат целта:

Целосно задоволство на клиентите преку понуда на квалитетни производи по разумни цени

Е-пошта: info@eurosteelsrl.com